Voor vakkundige en zorgvuldige stalling, onderhoud en reparatie van uw boot bent u bij Van Dijke Watersport aan het juiste adres. Niet alleen door ons gespecialiseerde personeel, maar ook omdat wij beschikken over het beste en meest betrouwbare materiaal. 

Botenlift

Met onze botenlift tillen we schepen tot 36 ton veilig de kant op. Voor stalling, onderhoud of reparatie. Na afloop liften we uw boot weer zachtjes het water van de Grevelingen op.

Mast

Zeiljachten kunnen bij ons met staande mast gekraand worden. Met onze mastenkraan is het mogelijk masten tot 30 meter af te nemen of te zetten.

Inbouw en reparaties

Wij zijn u ook van dienst voor het inbouwen van uw boegschroef, monteren van een Furlex rolreefsysteem en polyester reparaties. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Winterstalling

Voor de winterstalling van uw schip adviseren wij u tijdig te reserveren. Dit kan middels ons contactformulier, telefonisch of in onze winkel. Ook het winterklaar maken van uw motor of watersysteem kunt u op deze wijze bij ons inplannen.